MENU

Website ontwikkeling

Wij bouwen websites op maat

Spectaculair webdesign

Wil jij een droomwebsite laten maken die helemaal aangepast is aan jouw verhaal, aanbod en doelgroep? Wij ontwikkelen een webdesign waarmee je echt indruk gaat maken!

Hoge
prestaties

Jouw website moet goed vindbaar en super snel zijn. Om hier voor te zorgen bouwen we jouw website met de nieuwste technieken. Kwaliteit staat voorop!

Mobiel en
Desktop

Een website moet zowel op computerschermen als op mobiele telefoons te gebruiken zijn! Wij ontwikkelen jouw website voor beide platformen, zodat jouw bezoekers van een optimale ervaring kunnen genieten.

Design, techniek
en data

Design, techniek en data zijn de bouwstenen voor jouw online succes. We blijven inspelen op de cijfers en voeren dit door in het design om continu te verbeteren.

Begeleiding van experts

Ondersteuning nodig bij het opzetten en laten groeien van een succesvolle website? Onze experts begeleiden jou daar graag bij! Zo kom je er nooit alleen voor te staan.

Online
marketing

Je wilt natuurlijk online zichtbaar en vindbaar zijn. Een succesvol webconcept neerzetten gaat verder dan alleen techniek. Onze online market weten daar wel raad mee!

Wordpress
beheersysteem

WordPress is een fijn systeem om je website mee te beheren. Wij koppelen jouw website met dit CMS systeem en leren je de fijne kneepjes!

Ontvang binnen 2 werkdagen een offerte op maat!

Neem contact op met Maarten! Hij heeft jaren ervaring in online business, coderen, ontwerpen, sales en online marketing. Hij is een optimist en een echte ondernemer. Hij helpt je graag verder! Je kunt hem direct bereiken via +31 (0)85 2007 968

Een snel, stabiel en geoptimaliseerde website

Jij wil je klanten de beste beleving aanbieden en dat begrijpen wij! Schone codes en snelle laadtijd van je website zijn onmisbaar binnen een optimale klantbeleving. Onze programmeurs weten voor iedere website de juiste technieken toe te passen. Ook zijn al onze websites op maat gemaakt en gekoppeld aan een Content Management systeem (CMS). Dit maakt het onderhouden van je website super makkelijk!

Waarom Stijl en Vorm voor jouw website?

Elk bedrijf heeft een eigen verhaal en visie. Daarom maken wij jouw nieuwe website volledig op maat. Wil jij een website laten maken met een hoge performance? Met sterke call-to-actions en geoptimaliseerde content (SEO)? Een website die gebruiksvriendelijk is op desktop én mobiel? Neem dan contact met ons op! Wij weten als geen ander hoe je een sterke website neerzet: Van het ontwerpen en het instellen van de juiste techniek tot het maken van geoptimaliseerde content!

Vragen over je (nieuwe) website?

Onze website developers geven je graag advies!

Misschien heb je al een website waar je tevreden over bent, maar zou je wel graag advies willen van een expert. We kijken graag met je mee en zullen je bruikbare tips en richtlijnen geven! We kijken naar eventuele zwakke punten, positieve punten en eventuele kansen en verbeteringen. Natuurlijk kun je ook vrijblijvend contact met ons opnemen als je er voor kiest om een nieuwe website te laten maken!

 

Een WordPress website van Stijl en Vorm

WordPress is een super handig systeem om je website mee te beheren. Heb jij een WordPress website die je wilt verbeteren of wil je graag een WordPress website op maat laten maken? Te gek! Neem snel contact met ons op om te kijken of we jouw wensen kunnen realiseren… en door onze jarenlange ervaring is er vrij weinig wat we niet kunnen!

Kom je langs bij ons webdesign bureau in Amsterdam?

Naast dat we voornamelijk online werken, kun je ook langskomen bij ons kantoor in Amsterdam! We zijn benieuwd naar wie jij bent en naar het verhaal van je onderneming. Onder het genot van een kopje koffie gaan we kijken hoe we voor jou de perfecte website kunnen bouwen. Naast het bouwen van de perfecte website, kunnen we je ook ondersteunen met de verdere online marketing van je onderneming. Op deze manier lukt het Stijl en Vorm om écht resultaat te met behalen met jouw nieuwe website.