MENU

Webshop ontwikkeling

Wij ontwikkelen jouw webshop op maat

E-commerce
design

Ben jij klaar om indruk te maken op jouw potentiële klanten? Wij in ieder geval wel! Wij vertalen jouw verhaal, aanbod en doelgroep naar jouw ideale webshop!

Hoge
prestaties

Jouw webwinkel moet super snel zijn én goed werken… Doordat kwaliteit bij ons voorop staat, kunnen we jouw klanten een optimale gebruikerservaring geven.

Mobiel en
Desktop

Jouw online shop moet overal goed bereikbaar zijn! Daarom zorgen wij dat jouw online shop op zowel computerschermen én mobiele telefoons perfect werken.

Koppel met Amazon en Bol

Wil je jouw producten ook via andere kanalen gaan verkopen? Zoals bij Amazon of Bol? Geen probleem: wij zorgen voor een probleemloze koppeling!

Design, techniek en data

Het blijven ontwikkelen en verbeteren van jouw webshop is waar wij voor gaan. Het combineren van design, techniek en data zorgt ervoor dat jij snel online succes gaat maken.

Begeleiding van experts

Wil jij een succesvolle webwinkel, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Wij zullen je begeleiden met het opzetten en laten doorgroeien van een succesvolle webwinkel.

Online
marketing

Jouw nieuwe op maat gemaakte webshop moet natuurlijk ook online vindbaar zijn! Onze online marketeers helpen je graag om je online zichtbaarheid te vergroten!.

WooCommerce
Beheersysteem

WooCommerce is een super handig systeem om je webshop en je verkopen te beheren! Wij zorgen voor de koppeling met WooCommerce en leren je graag de fijne kneepjes over hoe je het gebruikt.

Ontvang binnen 2 werkdagen een webshop offerte op maat!

Maarten komt graag met jou in contact. Hij heeft jarenlang ervaring in online business, coderen, ontwerpen, sales en online marketing. Hij is een optimist en een echte ondernemer. Graag hoort hij jou verhaal aan en wellicht kan hij je direct verder helpen. Schroom niet, ook al is het een kleine vraag, om contact met Maarten op te nemen. Je kunt hem direct bereiken via +31 (0)85 2007 968

Wie ben je, wat is bedrijf en wat ga je online verkopen?

Té gek dat je een webshop gaat beginnen of al bent begonnen! We zijn erg benieuwd naar jou, je bedrijf en de producten die je gaat verkopen. Dit is dan ook vaak stap 1 van een samenwerking. Op deze manier kunnen we voor jou de perfecte webshop bouwen. Eentje die past bij jouw merk, doelgroep, producten én visie!

WooCommerce, het E-commerce CMS systeem

Webshop beheren lastig? Helemaal niet! Wij maken jouw online shop met WordPress en koppelen daaraan WooCommerce. WooCommerce is een van de meest gebruikte webshop systemen ter wereld. Het staat namelijk bekend om de gebruiksvriendelijkheid! Wij zullen de ins en outs van WooCommerce ook aan je uitleggen. Zo kun je zonder stress je website beheren!

Tips & tricks voor een succesvolle online shop

Onze webshop bouwers geven je graag advies!

Heb je al een webshop, maar loop je misschien ergens tegenaan? Of zou je graag willen dat iemand met je meekijkt naar mogelijke verbeteringen? Onze e-commerce expert geven je graag advies! Je krijgt van ons handige tips en tricks om je webshop naar het volgende niveau te tillen. Natuurlijk kun je ook geheel vrijblijvend contact met ons opnemen als je een geheel nieuwe webshop wilt: wij denken graag met je mee!

Een WooCommerce webshop laten maken door Stijl en Vorm

Zolang WordPress bestaat, bouwen wij al webshops! Deze jarenlange ervaring willen we dan ook graag gebruiken om voor jou een op maat gemaakte webshop te bouwen. Wil je een nieuwe webshop? Je huidige webwinkel een make-over geven? Of wil je misschien overstappen van Magento naar WooCommerce? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Kom je langs bij ons in Amsterdam?

We kunnen voor heel Nederland prachtige webshops bouwen, maar je mag ook bij ons langskomen! We vinden het altijd leuk om kennis te maken. We komen graag meer te weten over jouw wensen voor je webshop. Met deze informatie gaan wij aan de slag om voor jou een spectaculaire webshop te bouwen.

In combinatie met een krachtige online marketing strategie, gaan we er voor zorgen dat je zo snel mogelijk vindbaar bent online. Ben jij klaar om met een succesvolle webshop de online wereld te veroveren? Kom dan eens langs voor een kop koffie om de mogelijkheden te bespreken!