MENU

Online marketing

Meer bezoekers, klanten en naamsbekendheid

Direct meer klanten via online Google advertenties

We adverteren via Google (SEA)

Niet willen wachten op meer klanten? Snappen wij! Met het gebruik van SEA (Search Engine Advertising) zet je advertenties uit via Google. We gaan kijken wie je doelgroep is, op welke zoektermen ze zoeken en wie de concurrentie is. Op basis van deze elementen ontwikkelen we voor jou succesvolle Google Search en Google shopping campagnes! Door de combinatie van een slimme strategie, een spectaculaire site, pakkende advertenties en remarketing zorgen we binnen no-time dat jij nieuwe klanten en/of verkopen genereert!

Meer bezoekers met zoekmachine optimalisatie (SEO)

Wordt gevonden op zoekwoorden die relevant zijn aan jouw business in Google

Wist je dat door het optimaliseren van je website, je hoger kunt komen in Google? Dit noemen we zoekmachineoptimalisatie, ook wel SEO genoemd. Hier komt best wel wat bij kijken, helaas. Wij kunnen hier bij helpen! Wat we precies gaan doen? We plaatsen onder andere geoptimaliseerde content op je website, zorgen voor linkbuilding, verbeteren de technische aspecten (snelheid van je website bijvoorbeeld), maar ook de gebruiksvriendelijkheid!

Val op met je social media account!

We laten je schitteren met spectaculaire advertenties op social media

Meer verkopen of naamsbekendheid genereren via social media? Wij helpen jou daarbij! Social media is een plek waarbij bijna alles kan. Daarom kunnen we op maat gemaakte campagnes ontwikkelen die perfect aansluiten bij de juiste doelgroep! Meer naamsbekendheid, nieuwe klanten en directe online verkoop? Daar gaan wij voor zorgen. Vooral met spectaculaire videoadvertenties laten we je uitblinken!

Meer weten over online marketing?

Neem dan eens contact op met onze Maarten! Hij heeft namelijk jaren ervaring in online business, coderen, ontwerpen, sales en online marketing. Hij is een optimist en een echte ondernemer. Hij helpt je graag verder! Je kunt hem direct bereiken via +31 (0)85 2007 968.

Vergroot je bereik met influencers en affiliate partners

Creëer naamsbekendheid en verkoop via influencers en affiliate partners

Influencers en affiliate partners zijn niet meer weg te denken in de marketingwereld. Het zijn super handige tools om je naamsbekendheid en bereik te vergroten. Maar wat als je geen influencers in je netwerk hebt? Geen probleem, die hebben wij gelukkig wel! Onze growth hackers helpen je zoeken bij het vinden van de juiste. Wij zorgen voor alles (van het regelwerk tot aan administratie) zodat jij meer traffic en sales binnenkrijgt!

Meer sales met oogverblindende advertenties

We ontwerpen spectaculaire op maat gemaakte banners

Wil jij online het verschil maken? Zorgen dat meer potentiële klanten op jouw banners klikken? Wij helpen jou daarbij! Wij maken de mooiste advertenties met video, animatie, illustratie en beeld. En omdat wij ook websites bouwen en ontwerpen, zorgen we altijd voor een consistente lijn!

Online groeien door het leren van data

Google analytics en andere data software helpt ons online groeien

Continu blijven verbeteren? Onze online marketeers werken data gedreven. Door data continu in de gaten te houden, komen we er achter wat voor jouw bedrijf goed werkt. Doordat we hier op blijven inspelen, kunnen we steeds efficiënter je marketing budget inzetten. Zo blijf je groeien!

Jouw websites en/of webshops op maat gemaakt

Spectaculair in performance en gebruiksgemak

Een webshop of website laten maken is een spannend moment. Je hoopt maar dat het goed uitpakt en dat je wensen worden vervuld. Stijl en Vorm weet hoe belangrijk het is! Samen met jou bouwen we je ideale webshop of website. We zorgen voor een spectaculair webdesign, een gebruiksvriendelijke website structuur en een hoge performance.