MENU

Growth hacking

How to win

Meer bezoekers, klanten en naamsbekendheid

Samen zorgen we voor online succes!

Meer website bezoekers, meer klant aanvragen, meer verkoop en meer naamsbekendheid? Wie wil dat nou niet? Online succes is een combinatie van een duidelijke boodschap, een sterke website en een doeltreffende mix van online campagnes. Maar het is niet voldoende om dit eenmalig op te zetten… Door het blijven bekijken van data en de uitkomsten toe te passen op de huidige strategie, blijf je je online succes verbeteren. Doordat wij specialisten in huis hebben van elke niche, kunnen wij dit in z’n geheel oppakken. Zo heb je geen gedoe met het hoeven uitbesteden aan verschillende partijen: Dit zorgt voor minder discussie, minder kosten en een efficiëntere aanpak!


De weg naar een succesvolle samenwerking

Jouw onderneming verdient een op maat gemaakt plan

Elke onderneming heeft een andere aanpak nodig om écht een succes te worden. Daarom willen wij alles van jou en je bedrijf weten! Wat is de huidige situatie? Waar wil je met je bedrijf naar toe? Waar wordt er geld verdiend en wie zijn je concurrenten? Met deze informatie gaan wij aan de slag met het onderzoek. Hierbij kijken we onder andere naar de websites van de concurrenten en op welke woorden de doelgroep zoekt in Google. Door een zoekwoordenonderzoek uit te voeren, vinden we kansen waarmee jij kunt scoren met je website. Zo gaan we jouw website proberen hoger in Google te krijgen!

Heb je jouw merkverhaal duidelijk?

Het doel van een onderneming is natuurlijk om je (potentiële) klanten te verleiden tot conversie. Om dat te kunnen doen is het belangrijk om je bedrijf en het verhaal erachter goed over te laten komen. Kortom: Je merkverhaal moet ijzer sterk zijn! Heb je jouw salespitch helder? Of mag die gerust een keer onder handen genomen worden? Staan je missie en visie als een huis of valt dat nog tegen? Graag helpen wij jou met het vinden van de juiste boodschap waarmee jij jou potentiële klanten mee kan overhalen! Deze boodschap moet natuurlijk goed passen bij de onderneming. Als deze duidelijk is kun je het merkverhaal zowel intern als extern gebruiken.

Een uniek webdesign voor jouw bedrijf

Je werkt hard aan je onderneming. Alles werkt lekker mee… Maar je website? Ja, die valt dan toch een beetje buiten de boot. Wij snappen als geen ander dat een website het visitekaartje is van je bedrijf. Daarom hechten wij veel waarde aan unieke webdesigns die passen bij de onderneming. Naast dat het er mooi uit moet zien, moet het ook gebruiksvriendelijk en snel zijn! Wij weten de perfecte balans te vinden, waardoor je website zal opvallen tussen die van de concurrenten. Jouw onderneming is een spectaculair webdesign waard en wij helpen je daar graag mee.


Van webdesign naar complete webshop of website

Je webdesign staat klaar en ziet er fantastisch uit. Nu is het tijd om deze te optimaliseren en op te vullen! We koppelen je website aan WordPress, een systeem waarmee je je website makkelijk kunt beheren, aanpassen en onderhouden. We zorgen er voor dat het niet alleen werkt op desktop, maar ook supersnel is op mobiel. Daarna kunnen we aan de slag met het vullen van de website of webshop met content. Dit zijn onder andere teksten, producten, foto’s en video’s! Zo wordt je unieke webdesign écht persoonlijk. Weet je niet goed waar je moet beginnen qua content? Geen probleem, ook daarbij kunnen we je ondersteunen. Van het schrijven van sterke (SEO) teksten tot aan het maken van bedrijfsvideo’s, we hebben voor elke taak wel iemand in huis. 


We koppelen je website aan online marketing tools

Er zijn heel erg veel marketing tools die je website een boost kunnen geven! Alleen kan het nogal een gedoe zijn om al deze tools te bepalen en te koppelen. Gelukkig kunnen wij dat geheel uit handen nemen! Denk hierbij aan social media, maar ook Google Ads, Google Shopping, mailingsystemen (Zoals MailChimp en MailBlue) en meer. Heb je nog niet de juiste accounts? Wij maken die graag voor je aan! We stellen alles zo in dat je direct kan beginnen met adverteren, het vergroten van je naamsbekendheid en het genereren van meer traffic.

We koppelen je website aan data software

Door je prestaties te meten, kunnen we je website continu blijven verbeteren en doorontwikkelen. Door het gebruik van verschillende data softwares kunnen we zien waar je bezoekers vandaan komen en wat hun activiteit is op je site. Ook kunnen we zien wat de gekoppelde online marketing tools opleveren. Om dit te meten, gebruiken wij Google Analytics, Google Search Console en Google Tag Manager. Deze data is ook voor jou altijd beschikbaar om in te zien, zo kun je zelf ook een oogje in het zeil houden!

Ondersteuning bij marketing campagnes

Gefeliciteerd! Je hebt een nieuwe website! Je kunt nu direct aan de slag met adverteren, posten op social media en traffic genereren! Maar waar begin je als je geen of beperkte kennis hebt van het opzetten van online marketing campagnes? Dan kun je ook bij ons terecht! Wij kennen jouw bedrijf en website nu namelijk als geen ander. Onze marketeers helpen je dan ook graag om jouw online succes te blijven verbeteren en uitbreiden. Wij zijn jouw directe aanspreekpunt en kunnen in overleg campagnes voor je opzetten. Met het gebruik van de eerder genoemde data software houden we vervolgens goed in de gaten wat wel en niet werkt.

Quit talking and start doing!

Neem contact op met Maarten! Hij heeft jaren ervaring in online business, coderen, ontwerpen, sales en online marketing. Hij is een optimist en een echte ondernemer. Hij helpt je graag verder! Je kunt hem direct bereiken via +31 (0)85 2007 968

Wij zijn gek op growth marketing

Growth marketing is niet weg te denken… Maar wat is het nou eigenlijk? Kort samengevat: Door het continue testen en aanpassen van marketingstrategieën, zul je continu blijven groeien! Wij vinden het geweldig om deze vorm van marketing toe te passen bij verschillende soorten ondernemingen. Van nieuwe business ideeën tot het verbeteren van websites en webshops! Onze ‘growth hackers’ hebben al meer dan 10 jaar ervaring in het vak en staan te popelen om jouw onderneming te laten groeien.

Een growth marketeer is alles in één

Wij, zoals net verteld, doen het dus anders. Iedereen bij Stijl en Vorm beheerst zowel het vak van website bouwen als online marketing. Zo krijg jij één persoon toegewezen die de verantwoordelijkheid van jouw online succes op zich neemt. Daarnaast is dit ook jouw vraagbaak en contactpersoon, hoe fijn is dat? Ben jij benieuwd of een van onze talenten een match is met jou en je onderneming? Neem dan snel vrijblijvend contact met ons op!

Growth marketing Amsterdam: Wij zijn Stijl en Vorm

Je kunt natuurlijk online contact met ons opnemen, maar je mag ook een kopje koffie komen drinken! Je vindt Stijl en Vorm in Amsterdam, aan de Grote Bickersstraat. Hier zitten al onze growth hackers aan al hun prachtige projecten te werken: websites bouwen, marketingstrategieën opzetten, online winkels optimaliseren en meer! Ons doel is om onze klanten te laten groeien.

Word jij binnenkort ook één van onze prachtige projecten waar wij aan mogen werken? We kunnen niet wachten om jou, je bedrijf en je visie te leren kennen! Neem contact met ons op en wie weet drinken we binnenkort een (digitaal) kopje koffie in ons kantoor in Amsterdam!

Growth marketing Amsterdam: Wij zijn Stijl en Vorm

Aangenaam, wij zijn Stijl en Vorm en vanuit ons kantoor in Amsterdam aan de Grote Bickersstraat 74-78 zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf met online groeit! Dit doen we door jouw bedrijf beter vindbaar en zichtbaar te maken op het internet. Ons internetbedrijf bestaat uit multidisciplinaire growth hackers. Deze growth hackers zijn in de eerste plaats commercieel en daarnaast zowel online marketeer als websitebouwers. Op deze manier maakt Stijl en Vorm écht resultaat met internet marketing.

Onze online specialisten houden zich dagelijks bezig met digitale vraagstukken en kunnen niet wachten om met jou mee te kijken. Met veel interesse kruipen wij in de huid van jouw bedrijf en gaan we voor een langdurige samenwerking waarbij jouw online resultaat centraal staat.

Samen zorgen we voor een maximaal online rendement. Growth hacker Amsterdam, wij van Stijl en Vorm hebben al vele successen gemaakt door middel van online adverteren en websites en webshops bouwen. Ben jij ons volgende project?