image

Webdevelopment

Een perfect werkende website is snel én draagt bij aan je klantbeleving.

Schone codes en het behalen van een hoge Google pagespeed zijn onmisbaar binnen een optimale klantbeleving. We begrijpen dat je jouw klanten de beste beleving wilt aanbieden. Daarom hebben wij ons jarenlang verdiept en gespecialiseerd in het garanderen van schone codes. Onze inhouse programmeurs weten voor iedere website de juiste technieken toe te passen.

Google Pagespeed

80+

Wordpress websites

300+

Magento websites

50+

Ervaring

9+

background

Sterk in het ontwikkelen van snelle stabiele maatwerk websites

Een snel en stabiel en geoptimaliseerde website, voor mobiel en desktop. Dat is een belangrijke basis voor jouw website. Al onze websites worden op maat gemaakt en gekoppeld aan een Content Management systeem (CMS). Hierin kun je eenvoudig je website mee onderhouden.

vertel mij meer

WordPress webdevelopment

Zo gebruiksvriendelijk en optimaal mogelijk
Wil je een gebruiksvriendelijk en optimaal presterende website, waarin vindbaarheid (SEO) en een optimale technische performance perfect in orde zijn? Onze specialisten bouwen dit graag voor je. En natuurlijk is het net zo belangrijk dat je website op zowel desktop als mobiel goed werkt. We maken een WordPress website dat aan al je behoeften voldoet en welke je eenvoudig zelf kunt onderhouden.

Kom in contact!

Magento webshop development

Specialist in Magento
Vind je het ook zo belangrijk dat jouw webshop gebruiksvriendelijk is voor je klant én er goed uitziet? Dat snappen we. Beide zijn namelijk even belangrijk. Een Magento 1 of 2 webshop op maat biedt de uitkomst! Onze interactief designers zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van Magento templates. We nemen jouw wensen graag samen door en ontwikkelen een maatwerk E-commerce design voor je. Daarna zorgen we dat dit ontwerp aan de Magento 2.0 structuur voldoet, zodat je webshop optimaal presteert.

Magento design laten maken?
Multidisciplinair team met meerdere expertises