image

Webdesign

Behaal resultaat met een gebruiksvriendelijke en visueel aantrekkelijke website

Onze strategen, designers en developers hebben jarenlang ervaring in het ontwikkelen van websites. Wij raken geïnspireerd door onze klanten, hun passie, hun verhaal en door het bedrijf dat ze runnen. Wij weten als geen ander dat een website ontwikkelen méér is dan alleen coderen en techniek. We geven mensen én hun bedrijf een gezicht en maken ze zichtbaar middels een op maat gemaakt webdesign.

background

Webdesign op maat

Met een authentiek en aantrekkelijk webdesign dat gericht is op conversie bereiken we je doelgroep. Voordat we hiermee aan de slag gaan doet ons team onderzoek naar je bedrijfsdoelstellingen, doelgroep en concurrentie. De gevonden gegevens vormen een belangrijk fundament voor het ontwerp van je nieuwe webdesign. Tijdens het ontwerpen van je webdesign op maat houden wij rekening met mobiel & tablet, SEO en gebruiksvriendelijkheid.

Webdesign laten ontwikkelen?

Mobiel webdesign

Als je webdesign niet mobielvriendelijk is zullen bezoekers sneller afhaken op een mobiel of tablet. Met een gebruiksvriendelijk mobiel webdesign zorgen we ervoor dat je mobiele bezoekers optimaal bediend worden. Hierdoor zal niet alleen je positie in Google worden verstevigd maar ook je conversieratio hoger komen te liggen.

Kon in contact

Website laten maken?

Wil je een website laten maken? Schroom dan niet om met ons in contact te komen we denken namelijk graag met je mee. Al onze websites krijgen een uniek ontwerp en worden op maat gemaakt. Onze websites worden gekoppeld aan WordPress en zijn hierdoor eenvoudig te onderhouden, zowel voor jou als ons. Bel ons via 026 – 7009745 of mail ons via info@stijlenvorm.nl

Kon in contact
Of ontdek meer, bekijk andere pagina's!