image

Online Marketing

Online marketing

Van strategie tot campagne: samen gaan we voor het beste resultaat
Samen bepalen we de gewenste doelstellingen en vervolgens gaan we met een gedegen marketing aanpak aan de slag. Door continu te monitoren en de resultaten tussentijds te meten kunnen we adequaat handelen op hoe en waar de klant zich beweegt. Zo blijven we op koers. Inzet van de juiste SEO en SEA technieken, zorgt ervoor dat jouw communicatie op de juiste plaats voor de juiste doelgroep zichtbaar is. Dit is hoe wij het beste resultaat voor jou behalen. Of de vooraf bepaalde doelstellingen nu lange termijn gericht, of korte termijn (zoals hogere Google posities en meer webshop conversie) gericht zijn. Dat maakt geen verschil. En natuurlijk zorgen we ervoor dat je altijd betrokken blijft! Dit doen we door nauw met elkaar samen te werken, met je te overleggen, te brainstormen en vakinhoudelijk kennis te combineren.

Daag jij ons uit?
background

Content strategie, realisatie en distributie

Originele communicatie: eigen materiaal met een heldere boodschap
We helpen je aan passende, originele en consistente content. Ook helpen we je met de keuze welke content waar in te zetten. We werken aan de doelstellingen die jij belangrijk vindt en spreken samen af welke doelen we willen bereiken. Denk aan een hogere conversie behalen of een sterkere merkloyaliteit opbouwen. Met als resultaat? Een herkenbaar en betrouwbaar verhaal, in beeld en tekst op de juiste kanalen. Vanzelfsprekend houden we je tussentijds op de hoogte over de behaalde resultaten.

samen sparren?

Met krachtige content brengen we jouw verhaal tot leven

We helpen je met een gestructureerd proces van bedenken, creëren en distribueren van betekenisvolle content. Zo bereik je het juiste publiek en realiseer je doelstellingen. Vragen als: Voor wie vertel jij welk verhaal? En hoe vertel jij dit verhaal in tekst en beeld?, staan hierbij centraal. Vervolgens zorgen wij er samen met jou voor dat jouw boodschap voor de juiste doelgroep, begrijpelijk, consistent en fris wordt doorgevoerd. Dit doen we met een passende strategie en uitvoering via verschillende online marketing kanalen.