MOAI

MOAI en Stijl en Vorm

Een goed werkende website is functioneel en verleidt tot vervolgactie. Een hoge perfromance, modern, mobiel geoptimaliseerd en eenvoudig te beheren. Daar voldoet deze website aan.

Lees meer over een website laten maken

Een goed werkende webshop is functioneel en verleidt tot aankoop. Een hoge perfromance, modern, mobiel geoptimaliseerd en eenvoudig te beheren. Daar voldoet deze webshop aan.

lees meer over een Webshop laten maken?

Een goed webdesign is aantrekkelijk en verleidt tot een aankoop of vervolgactie.

Wij helpen Partner: MOAI met de optimalisatie van SEO.

Wij hebben de zichtbaarheid en vindbaarheid van Partner: MOAI verhoogd door het efficient inzetten Google Adwords.

Wij helpen Partner MOAI met het succesvol zijn op sociale media. Hoe doen wij dit? Door het ontwikkelen en implementeren van sociale media strategie├źn, groeien de bezoekersaantallen in combinatie met de naamsbekendheid!

Stijl en Vorm is trots op haar samenwerking met MOAI.

MOAI is een Nederlands supboard merk dat in de afgelopen jaren een stevige positie heeft weten te bemachtigen in de paddle boards branche.

Stijl en Vorm werkt wekelijks samen met MOAI. Online groei en het opbouwen van naamsbekendheid binnen Europa is ons gezamenlijke doel.

Wij helpen bij het opzetten van Google adwords en social media advertenties, het beheren van de social media kanalen en het door ontwikkelen de website en webshop.

Een greep uit ons klantenbestand

Wij gaan altijd voor een lange termijn relatie