Header

Het verhaal van Stijl & Vorm Arnhem

Bedrijfsuitje 2017

De afgelopen maanden lieten zich wellicht het best omschrijven als druk, hectisch en veranderlijk. In positieve zin, want in deze maanden is er stiekem heel veel bereikt. Met een aantal nieuwe gezichten binnen Stijl en Vorm was het hoog tijd voor het bedrijfsuitje 2017. Een dag in het teken van teambuilding, blije klanten, duidelijke en snelle communicatie, onderlinge rolverdeling, en inspiratie.  

Office ontbijt met brainstormsessie

Een kwart van onze energie wordt verbruikt door ons brein. Een goede start maak je daarom met een goed ontbijt en aanvullend een goede brainstormsessie! Doel van de sessie was om een stip op de horizon te zetten: Wie zijn we? Wat doen we? Hoe kunnen we onze klanten het beste helpen? Waar willen we naar toe? Hoe gaan we die koers varen? Dit zijn lastige vragen, maar zijn wel essentieel (voor elk bedrijf). Bij een goede brainstormsessie is het mooi om te zien dat inbreng vanuit verschillende disciplines komt en op zijn/haar manier weer bijdraagt. Wij geloven namelijk in samenwerken en elkaar verder helpen. Na een goede sessie was het tijd voor teambuilding.

Escaperoom Arnhem

Naast dat er verschillende competenties worden getest tijdens een escaperoom doe je ontsnappen vooral door goed samen te werken. We kregen 60 minuten de tijd om uit deze gevangeniscel te ontsnappen en erachter te komen van wie deze cel is. Met nog 3 minuten op de klok wisten we de puzzel op te lossen en te ontsnappen. Daarna snel de auto in naar Amsterdam voor de volgende activiteit, een stukje inspiratie en lunch!

Amsterdam Lookout

A’DAM LOOKOUT is een observatiedek met een ongeëvenaard panoramisch uitzicht over Amsterdam. Het is dan ook uniek om het historisch centrum, de haven, het polderlandschap en de grachten vanuit één plek te kunnen bewonderen. Het tweede gedeelde van de Amsterdam Lookout bestond uit de gezamenlijke lunch en vervolgens gingen we door naar het laatste gedeelte van de dag, Bloemendaal aan zee.

 

Bloemendaal aan zee

Met een volle buik, een gevangenisontsnapping en stukje inspiratie op zak was het tijd om de sessie voor te zetten die we ‘s-morgens zijn gestart. Zon, zee en strand waren prima ingrediënten om de topics verder uit te diepen en uit te werken. Na enkele uren werden de contouren van onze strategie behoorlijk duidelijk. Mooi om te zien als de neuzen dezelfde kant op staan en een team samen aan het bedrijf en haar richting bouwt.

Leuk??
Bekijk deze stories ook eens!