Social Media Marketing

Wat doet uw bedrijf al om de verkoop van producten of diensten te bevorderen?

Advies en ondersteuning

Stijl en Vorm geeft social media advies en we helpen graag mee met het opzetten en bedenken van campagnes

Doelgericht te werk gaan

Wij helpen u met het opstellen van de juiste social media strategie en het bereiken van uw doelgroep

Een eigen contentkalender

Wij hebben een contentkalender ontwikkeld waardoor het eenvoudig is berichten te schrijven en in te plannen
Webshop ontwerp

Social media inzetten binnen uw bedrijf

Social media kent ontelbaar veel mogelijkheden. Het is belangrijk om eerst strategisch en gestructureerd na te denken over hetgeen u wilt bereiken hiermee. Met onze ervaring kunnen wij u hier mee ondersteunen. Onze diensten kunnen uiteenlopen van strategische ondersteuning, uitvoering tot algehele uitbesteding. Wij kunnen u niet alleen adviseren hoe u het beste kunt omgaan met positieve of negatieve berichten die u op social media tegen komt, maar we kunnen u ook helpen met het opzetten van een doeltreffende campagne.

Social media advies: de juiste kanalen en uitstraling

Social Media bestaat uit een tal van verschillende kanalen die allemaal een eigen identiteit en doeleinde hebben. De meest bekende kanalen zijn Facebook, Twitter, Linkedin en Pinterest. Om Social Media effectief in te zetten binnen uw bedrijf is het noodzakelijk te weten welke mogelijkheden er zijn en welke deze eventueel kunnen bieden voor uw organisatie. Aan de hand van een inventarisatiegesprek kan Stijl en Vorm u social media advies geven en helpen bij het maken van keuzes om zo tot een juiste strategie te komen.
Webshop ontwerp
Webshop ontwerp

Accounts aanmaken en vormgeven

Is uw bedrijf reeds actief op Social Media of moet u nog starten met het aanmaken van de verschillende accounts en pagina's? Bij het aanmaken van deze pagina's is het van belang dat u de juiste indruk maakt. Uw pagina dient herkenbaar te zijn en aan te sluiten bij uw huisstijl.
Daarnaast dient de vormgeving, per kanaal, aangepast te worden aan het doel van het kanaal. Zo is LinkedIn een zakelijk platform waarbij het van belang is eenprofessionele indruk te creëren. Facebook daarentegen wordt voornamelijk ingezet voor privé gebruik en heeft hierdoor een hogere entertainmentwaarde. Stijl en Vorm kan u helpen bij het aanmaken en ontwerpen van de verschillende pagina's om een goede start te maken.Website laten maken?

Neem gerust contact met ons op: voor vragen, een offerte of een kop koffie

Andere diensten

Ons team is multidisciplinair en wij helpen u graag!
Bel ons: 026 7009 745 App ons: 06 1999 39 29