Joannusmolen

Nederlands Grootste Biofood Producent

Grote speler in de biologische foodbranche

Joannusmolen is sinds 1982 maker van lekkere en gezonde producten. Zij zijn de laatste jaren erg populair geworden; de producten liggen ook in de schappen bij Albert Heijn. Ook levert Joannusmolen internationaal veel producten, waaronder biologische kindervoeding naar China. Biobim is een belangrijk onderdeel van Joannusmolen, daarvoor hebben wij een onafhankelijke webshop gerealiseerd.

Authentiek webdesign met veel gevoel

Voor de website van Joannusmolen hebben we veel rekening gehouden met het feit dat het een vertrouwd gevoel moet uitstralen. Het bedrijf bestaat al tientallen jaren, waardoor de website goed bij dat imago moet passen. We hebben dit bereikt door veel te werken met beeld en informatieve teksten op de juiste plekken te laten terugkomen. De homepage begint bijvoorbeeld al met een stuk ‘over ons’ waardoor de bezoekers van de website gelijk een stukje geschiedenis meekrijgen.

Daarnaast heeft de website een soort kijkdoos-effect: aan de zijkant en onderkant van de website bewegen verschillende elementen tijdens het scrollen mee. Dit zorgt voor een speels en toch strak webdesign.

Geoptimaliseerd voor verschillende zoekmachines

De website van Joannusmolen is door geoptimaliseerd voor Google, maar ook voor Bing en Yahoo. Dit hebben wij gedaan door in de teksten te werken met relevante zoekwoorden en door de website technisch piekfijn in orde te hebben. Hierbij werken onze online marketeers nauw samen met de developers: het bundelen van hun krachten leidt tot een goed vindbare website.

Bel ons: 026 7009 745 App ons: 06 1999 39 29