Brandbuildings

A-status Kantoorgebouwen

Unieke websites voor Brandbuildings (Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Arnhem)

‘Brandbuildings’ staat voor zes panden gelegen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Arnhem. Deze kantoorgebouwen kunnen worden gerekend tot echte A-status gebouwen. Het zijn stuk voor stuk aantrekkelijke kantoorgebouwen gelegen in bruisende steden. Brandbuildings zijn kantoorgebouwen van hoge kwaliteit en met een hoge servicegraad. Ieder gebouw heeft een eigen, unieke website die is gebouwd in WordPress.

Nieuwe propositie, huisstijl en website voor elk gebouw

In samenwerking met ZZesto heeft Stijl en Vorm ervoor gezorgd dat de panden nieuw leven is ingeblazen. Er is een nieuwe propositie, nieuwe huisstijlen en er zijn websites ontwikkeld voor de kantoorgebouwen. Op deze manier zijn de panden online goed vindbaar, aantrekkelijk voor nieuwe huurders en kunnen bestaande huurders goed worden bediend. Door de nieuwsbrieftemplates die Stijl en Vorm heeft ontwikkeld wordt het Brandbuildings makkelijk gemaakt om contact te onderhouden met de (potentiële) huurders, op een aantrekkelijke manier.

Video en foto’s van hoge kwaliteit

Door met veel beeldmateriaal te werken van hoge kwaliteit, hebben de websites stuk voor stuk een unieke uitstraling. De websites bevatten veel video en heldere, professionele foto’s. Daarnaast is er uitgebreide informatie beschikbaar over de sterke punten van de kantoorgebouwen en is er bij het webdesign veel rekening gehouden met de locaties van de panden.

Bekijk hieronder alle zes de Brandbuildings.

Airborne Tower Arnhem
Millennium Tower Rotterdam
Flight Deck Amsterdam
Wilhelmina Toren Rotterdam
Chelsea Building Den Haag
Hofplein Offices Rotterdam

Bel ons: 026 7009 745 App ons: 06 1999 39 29