Benzoo

Nederlands Grootste Dierenaanbod

Ontwikkeling Advertentie website

Benzoo “Nederlands Grootste Dierenaanbod”. Stijl en Vorm ontwikkelde samen met haar opdrachtgever een strategie en marketingplan. Aan de hand van deze strategie is er een website platform ontworpen en ontwikkeld. Het platform Benzoo biedt de mogelijkheid dierenadvertenties te plaatsen. De advertentie website is voorzien van verschillende functionaliteiten. Er is de mogelijkheid gratis advertenties en betaalde advertenties te plaatsen. Betaalde advertenties kunnen worden afgerekend met een iDeal koppeling.

Interactief webdesign

Het design van de website bestaat voornamelijk uit beeld en grote knoppen. De website is clean, simplistisch en to the point. De gebruikerservaring is getoetst met een gebruiksvriendelijkheid onderzoek. De advertenties zijn goed zichtbaar op smartphones, tablets en desktop schermen.

Huisstijl en Logo ontwerp

De grafisch ontwerpers van Stijl en Vorm hebben de kans gekregen het logo en de bijbehorende huisstijl van Benzoo te ontwerpen. Aan de hand van een brainstormsessie en een moodboard is o.a. de naam van “Benzoo” bedacht.

Website en Marketing beheer

Stijl en Vorm zal betrokken blijven bij de groei en ontwikkeling van het platform. Zo ontwikkelen we samen met onze opdrachtgevers de nieuwsbrieven, doen we het social media beheer, en verzorgen we de zoekmachine optimalisatie. Bij alles wat we hierin doen staat de ROI centraal. De verschillende mogelijkheden en ingezette marketingkanalen dienen bij te dragen aan het succes. Dit wordt maandelijks getoetst en geëvalueerd middels Google Analytics, Heatmaps en andere meetinstrumenten.

Bel ons: 026 7009 745 App ons: 06 1999 39 29