Een website laten maken?

Zo gebruiksvriendelijk en optimaal mogelijk

Wil je een website laten maken die jouw organisatie reflecteert en daadwerkelijk leidt tot online resultaat? Dan helpen de online strategen van Stijl en Vorm jou graag verder. Onze online strategen bouwen, samen jou, een maatwerk responsive website. We zorgen voor de juiste zoekwoorden, een hoge performance en ontwikkelen een websitestructuur die aansluit bij de customer journey van jouw doelgroep. Wil je dat wij jouw website ontwikkelen?

Website op maat

Een webshop laten maken?

Hoge prestaties en transactie gericht

Wil jij een gebruiksvriendelijk webshop laten maken waarmee je velen kanten op kan? De webshops van Stijl en Vorm zijn zeer eenvoudig en flexibel aan te passen. Dit zodat jij eenvoudig producten of pagina’s kan aanmaken en uitlichten. Wij bouwen jouw webshop op maat en SEO geoptimaliseerd. Wil jij online geld verdienen met een gaaf webdesign en converterende webwinkel? Neem dan contact met ons op!

Webshop laten maken

Brandstory & Corporate Identity ontwikkelen

We vertellen jouw verhaal met sterke designs. Voor als je écht op wilt vallen

Je huisstijl en logo is de ultieme herkenningsfactor in jouw communicatie en geeft visueel weer waar je bedrijf voor staat. Onze storytellers weten als geen ander hoe ze een gevoel en gezicht kunnen geven aan jouw bedrijf. Een pakkend verhaal is altijd de basis voor het ontwerp. We ontwikkelen de perfecte brand identity voor jouw bedrijf, dat begint bij jouw bedrijfsverhaal en bestaat uit meer dan een logo-ontwerp alleen.

Huisstijl ontwikkeling

Webdesign

Visueel aantrekkelijk én actiegericht

Onze webdesigners ontwerpen een gebruiksvriendelijk webdesign dat jouw verhaal verteld. Design én User Experience staan in dienst van het uiteindelijke resultaat. Ons team van developers, designers en strategen zijn voorlopers in het bieden van online experiences en het maken van online resultaat. Tijdens het proces van intake tot het definitieve ontwerp houden we je op de hoogte met prototypes van je nieuwe webdesign. Zo blijven we continu samen betrokken.

Webdesign laten maken

Beter gevonden worden in google

Wordt goed gevonden in Google

De SEO specialisten van Stijl en Vorm helpen verschillende organisatie, van groot en klein in de Regio Amsterdam en Arnhem. Wil je graag door een SEO expert geholpen worden, laat het ons weten en we komen graag bij je langs. Het is onze Google specialisten vaker gelukt om bedrijven in de top van Google te krijgen. Kunnen we jou hiermee ook helpen?

SEO advies

Website optimalisatie

Optimaliseer je website met de hulp van Stijl en Vorm

De online strategen van Stijl en Vorm denken verder en onderzoeken welk pad jou doelgroep bewandeld voordat men een aankoop doet. Een van die onderdelen is op welke zoektermen jouw doelgroep zoekt binnen zoekmachines. Onze SEO specialisten zorgen er daadwerkelijk voor dat je gevonden gaat worden op relevante zoektermen voor jouw business.

Website optimalisatie

Adverteren via Google Adwords

Bereik direct meer klanten met online adverteren via Google Adwords

Wil je geholpen worden met Google Adwords? Je Adwords specialist is niet ver van je vandaan en komt graag bij je langs. Ons online marketingbureau is veelzijdig en onze Adwords experts staan te trappelen jou te helpen bij het behalen van succes middels online adverteren.

Google Adwords marketing 

Adverteren via Social Media

Bereik je doelgroep op een slimme manier

Adverteren via Social Media kan snel nieuwe klanten opleveren, echter kan het je ook veel geld kosten. Het is het belangrijk een duidelijke social media strategie te formuleren. Onze social media specialisten hebben veel ervaring,  kennis, passie en expertise in het adverteren via online kanalen zoals: Facebook, Instagram en Linkedin en stellen graag een social media strategie met jou op.

Social Media bureau

Google analytics inrichten

Meet je online resultaat

Met de hulp van Google Analytics vergaar je inzicht in je bezoekersaantallen, via welk social media kanaal ze op je website of webshop zijn gekomen, wat het klikgedrag is en waneer zijn wel of niet een aanvraag doen. Het op de juiste manier inrichten van Google Analytics is essentieel.

Google analytics koppelen

Conversie optimalisatie

Haal meer uit je website en online marketing

Waarom haken bezoekers af op jouw website? Welk percentage wordt  daadwerkelijk klant bij jou? Onze conversie specialisten kijken naar het resultaat van jouw website of webshop. Middels conversie verhogende technieken geven we gericht advies aan je webdesigner, tekstschrijven en salesafdeling.

Conversie optimalisatie

Bedrijfsfilm laten maken

Imponeer met een prachtige bedrijfsfilm

Show yourself middels een op maat gemaakt bedrijfsfilm en maak een voortreffelijke eerste indruk. Een goede bedrijfsfilm geeft duidelijk weer waar je bedrijf voor staat en hoe je klanten kan helpen. Op deze manier zal je je doelgroep op een aantrekkelijk manier verleiden tot actie.

Videoproductbedrijf

Meer weten over onze online marketing diensten?

Schroom niet om in contact te komen met ons online marketing bedrijf. Onze online strategen vertellen je graag over hoe we je eventueel kunnen helpen bij het behalen van online resultaat. Het begint altijd bij het uitzetten van de juiste online strategie. In deze strategie wordt bepaald welke online marketing diensten we gaan inzetten om jou online te scoren!

Vraag online een offerte aan

Wil je meer weten?

Stel je vraag aan .
Namens ons hele team beantwoord direct je vraag.