ecommerce

Knelpunten

Waar haken je bezoekers af? Genereer inzicht in waar jouw bezoekers wegklikken.

gebruiksvriendelijk

A / B Testing

Test en analyseer verschillende paginavarianten en optimaliseer je website.

performance

Content optimalisatie

Pas onlogische content aan en verbeter deze naar verleidende teksten en beeld.

Optimaliseer de conversie van je website of webshop

Heb je een webshop of website, ontvang je veel bezoekers, maar vallen de leads tegen? Dan kunnen wij je helpen met een conversie optimalisatie traject! In dit traject optimaliseren we het rendement van je website op basis van web-analytics en best-practices. Zo analyseren we je website, organisatie en concurrenten om vervolgens alle mogelijkheden te benutten. Laten we samen meer leads genereren!

Waarom is conversie optimalisatie nodig?

Je hebt een nieuwe website laten ontwikkelen en hier flink in geïnvesteerd. Daarnaast spendeer je een hoog bedrag aan online advertenties en SEO optimalisatie. Uiteraard wil je je investering graag terug verdienen. Middels conversie optimalisatie investeer je in de effectiviteit  van je website of webshop. Dit doe je door te onderzoeken op welke manier je jouw bezoekers op de beste manier kan verleiden. Onze conversie specialisten kijken graag met je om je conversiepercentage te verhogen. Hoe hoog is het conversiepercentage van jouw website?

Schakel een conversie specialist in

Wat is de reden dat mensen afhaken op jouw website? En wat is het percentage dat daadwerkelijk klant bij je wordt? Onze conversie specialisten kijken naar het resultaat van jouw website of webshop. Middels conversie verhogende technieken geven we gericht advies aan je webdesigner, tekstschrijven en salesafdeling. We leggen je website en marketing communicatie bloot en creëren nieuwe inzichten die leiden tot meer online resultaat.

Stijl en Vorm, jouw conversie specialist in Amsterdam

Wij zijn multidisciplinair en gespecialiseerd in uiteenlopende marketing activiteiten zoals website ontwikkeling, zoekmachine optimalisatie en conversie optimalisatie.

Kunnen we je helpen?

Maarten van Bokhoven
Joel

Bij vragen of ondeduidelijkheden kan je natuurlijk altijd bij ons terecht

Contact Of App ons