Wat is de corporate identity van jouw bedrijf?

We vertellen jouw verhaal met sterke designs. Voor als je écht op wilt vallen

Je huisstijl en logo is de ultieme herkenningsfactor in jouw communicatie en geeft visueel weer waar je bedrijf voor staat. Onze grafisch ontwerpers weten als geen ander hoe ze een gevoel en gezicht kunnen geven aan jouw bedrijf. Een sterk concept is altijd de basis voor het ontwerp. We ontwikkelen de perfecte brandguide voor jouw bedrijf, dat bestaat uit meer dan een logo-ontwerp alleen.

WEBDESIGN

Visueel aantrekkelijk én actiegericht

Als de Corporate identity is bepaald, ontwerpen we een gebruiksvriendelijke webdesign die jouw verhaal vertelt. Design én User Experience staan in dienst van het uiteindelijke resultaat. Ons team van developers, designers en strategen zijn voorlopers in het bieden van online experiences. Tussentijds houden we je op de hoogte met prototypes van je nieuwe webdesign. Zo blijven we continu samen betrokken.

 

E-COMMERCE DESIGN

Behaal meer klanttevredenheid én verkoop met je webshop

We brengen jouw webshop naar een hoger niveau, door een gebruiksvriendelijk design dat gericht is op conversie. Samen nemen we je wensen door. Zo krijgen wij de juiste feeling met jouw wensen en doelstellingen. En dat is hoe ons team al meer dan 10 jaar de meest krachtigste ontwerpen oplevert. Het resultaat? Een doeltreffend webshop design gericht op dat wat belangrijk is voor jouw bedrijf.

 

HUISSTIJL ONTWIKKELING

Herkenbaar en consistent

We brengen je merk dichter bij de mens. Klantverwachtingen liggen hoog, niet alleen jij maar óók de klant wil scoren. Sterke visuele elementen voeden emoties, welke sneller overtuigen tot actie over te gaan. Verhaal vertellende visuele webconcepten, brengen jouw gunfactor over. En daarom vertalen dit alles in een website die je keer op keer opnieuw wil zien. Beeld dat van je scherm af spat en interactieve designs die je verhaal vertellen. Samen brengen we je ideeën tot leven.

Wil je meer weten?

Joel
Maarten van Bokhoven

Bij vragen of ondeduidelijkheden kan je natuurlijk altijd bij ons terecht

Contact Of App ons