Marketingondersteuning

Maak flexibel gebruik van onze expertises

Vijf, tien of meer uur.

Wij kunnen u maandelijks helpen met uw marketingactiviteiten

Maandelijkse werkzaamheden

Samen formuleren we elke maand actiepunten waarbij we allebei aan het werk gaan.

Rapportage & Analyse

Maandelijks hebben we een contactmoment waarbij we de werkzaamheden analyseren
Webshop ontwerp

Maandelijkse marketingondersteuning

Stagneert het succes van uw marketingactiviteiten en komt u er even niet uit? Wij nemen uw website en marketingactiviteiten onder de loep. Hierna komen we met een plan waarbij we samen een planning gaan maken voor de komende maanden. We bespreken hierbij de looptijd en het aantal uren waarmee we maandelijks aan de slag gaan. Op deze manier weet u precies welke werkzaamheden wij gaan uitvoeren binnen welk tijdsbestek.

Succesvolle projecten

WVoor verschillende klanten bieden wij op dit moment maandelijkse marketingondersteuning. Elke klant focust zich op andere aspecten en elke klant bevindt zich in een ander stadium. Wij moeten ons hierdoor volledig aanpassen bij elk project wat voor veel uitdaging zorgt. Doordat wij elke maand de resultaten bespreken en de nieuwe werkzaamheden bespreken, blijven beide partijen enthousiast. Hierbij spelen transparantie en goede communicatie de hoofdrol voor ons.
Webshop ontwerp
Webshop ontwerp

Project op maat

Omdat elk project anders is hanteren wij geen vaste prijzen voor marketingondersteuning. Wij kunnen al snel een inschatting maken van de kosten als u ons een korte toelichting geeft. Wanneer u interesse heeft in deze dienst kunt u doormiddel van onderstaand formulier contact opnemen.Kunnen wij uw marketing ondersteunen?

Neem gerust contact met ons op: voor vragen, een offerte of een kop koffie

Andere diensten

Ons team is multidisciplinair en wij helpen u graag!
Bel ons: 026 7009 745 App ons: 06 1999 39 29