Nori Sushi : Heeft een webshop laten maken

Nori Sushi werd al snel een begrip in de regio als eerste sushibar van de stad. Denk je nu aan sushi denk je aan Nori. Tijdens haar opleiding startte ze haar eigen bedrijf met een uniek concept en dat blijkt succesvol te zijn. Wij spraken Sarah Schuurman. Een interview over haar bedrijf, het verhaal erachter en hoe een lokaal restaurant op een slimme manier om gaat met online kansen.

In het derde leerjaar van haar studie begon Sarah haar eigen bedrijf, genaamd Nori Sushi. Ze ontwikkelde een eigen logo, huisstijl en businessplan. Haar idee was om zich te richten op ”take away”. Ze is alleen begonnen in de keuken met één keukenhulp. Tijdens de verbouwing van het pand moest er echter een grote tussenmuur uit waardoor het idee groter werd. Er kwam ook een restaurant gedeelte bij. Het was slechts een kwestie van tijd voordat Nori Sushi en begrip in de regio werd.

Aandacht, liefde en tijd

Nori Sushi is een sushibar uit Doetinchem en maakt verse sushi van hoogwaardige kwaliteit tegen betaalbare prijzen. Geen all you can eat, maar vers gerolde sushi op bestelling. Sushi is een delicaat product wordt hier gemaakt met aandacht, liefde en tijd. Alleen de beste ingrediënten worden gekozen waarbij kwaliteit boven kwantiteit staat. Verder is er een steeds wisselende kaart met veel variatie, nieuwe seizoensgerechten en smaken.

Dat de sushibar vernieuwend is mag duidelijk zijn, als eerste in de hele Achterhoek kun je hier ook terecht voor de nieuwste trend: Poké Bowls. Een Poké Bowl is een vrolijk en gezond gerecht en kun je het best omschrijven als mix tussen sushi en salade. Traditioneel werd dit gerecht gegeten door vissers uit Hawaï. Durf je échte sushi nog niet helemaal aan? Geen zorgen, want je kunt er ook terecht voor vers gemaakte wok gerechten met vlees, vis en groenten. Voor de liefhebbers zijn er ook gegrilde en gefrituurde gerechten.

Online kansen

Nori Sushi was niet alleen de eerste Sushibar van de stad, maar kwam ook meteen met een vernieuwend concept. Zij maken de combinatie tussen een kleinschalig en gezellig restaurant en take away. Omdat mensen steeds meer online leven kun je makkelijk online reserveren of bestellen. Je kunt dan kiezen om je gerechten zelf af te halen of te laten bezorgen. Stijl en Vorm mocht Nori Sushi voorzien van een nieuwe website, wat de klantcommunicatie ten goede komt. De volgende stap is een eigen app en webshop waar je kunt bestellen.