Website laten maken

Een indrukwekkend webdesign wat aansluit bij uw wensen en doelgroep

Onze websites worden ontwikkeld met een Wordpress CMS systeem . De websites voldoen aan de laatste technieken en functionaliteiten. Een Wordpress website op maat kunt u laten ontwikkelen vanaf € 3495,-.

lees meer

Webshop laten maken

Laat zien wie u bent en wat u verkoopt met een op maat gemaakte webshop

Een overzichtelijke en professionele webshop ontwikkelen wij voor u in Magento . Deze webshops zijn voorzien van de nieuwste en meest gebruiksvriendelijke functionaliteiten. U kunt een Magento webshop door ons laten ontwikkelen vanaf
€ 5499,-.

lees meer

Goed gevonden worden

SEO oftewel zoekmachine optimalisatie. Zorg ervoor dat uw site goed gevonden wordt

Bijna de helft van de Nederlanders oriënteert zich eerst uitgebreid online voordat zij overgaan tot online of offline aankoop. Hierdoor is het ontzettend belangrijk om goed vindbaar te zijn in zoekmachines zoals Google en Bing . Zoekmachineoptimalisatie is een belangrijk onderdeel van uw website. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw website technisch 100% in orde is, de content waardevol is voor Google en dat de juiste zoekwoorden terugkomen op uw website. U kunt bij ons zoekmachineoptimalisatie op uw website laten toepassen vanaf € 1499,-.

lees meer

Google Adwords beheer

Opstart en inrichting van Google Adwords voor het behalen van meer traffic en resultaat met uw site

Het zorgvuldig opzetten, beheren en analyseren van Google Adwords campagnes is iets wat wij dagelijks met enthousiasme doen. Het constant verbeteren van Google Adwords campagnes leidt tot het zien van steeds meer resultaat. Er zijn verschillende opties mogelijk voor Google Adwords beheer, dit kan vanaf € 299,- per maand.

lees meer

Bedrijfsfilm laten maken

Een krachtige bedrijfsfilm laat binnen een korte tijd zien wie u bent en waar uw bedrijf voor staat

Een krachtige film op uw homepage, als perfecte binnenkomer. Uw klanten krijgen zo gelijk een goed beeld van uw bedrijf en ze onthouden u sneller. Daarnaast hechten zoekmachines veel waarde aan video als content op uw website, ook niet onbelangrijk. U kunt bij ons een bedrijfsvideo laten maken vanaf € 1650,-.

lees meer

Bedrijfsfoto's laten maken

Met eigen foto's kunt de buitenwereld laten zien wie u bent en onderscheidt u zich van anderen

“Een foto zegt meer dan duizend woorden.” Eigen foto’s zijn de perfecte aanvulling op uw website. Met krachtig beeld zetten wij u en uw bedrijf goed op de kaart. Uw website is zo echt ‘af’ en de foto’s kunnen ook worden gebruikt voor andere doeleinden. Bedrijfsfotografie bieden wij aan vanaf € 695,-.

lees meer

Bedrijfsanimatie laten maken

Breng uw boodschap over op een opvallende en informatieve manier met waardevolle content

Een animatie kan op een speelse en indrukwekkende manier iets uitleggen aan de klant. Denk hierbij aan de werking van een product of het verloop van een proces. Een animatievideo is daarnaast hele waardevolle content wanneer we het hebben over SEO. Ook heeft het een groot onderscheidend vermogen ten opzichte van uw concurrenten. Een animatievideo laten ontwikkelen kan vanaf € ????,-.

lees meer

Social Media marketing

Social media kent ontelbaar veel mogelijkheden hierom is het van belang strategisch na te denken over hetgeen u wilt bereiken

Social media is de perfecte aanvulling op uw website. Social media kanalen kunnen uw imago enorm versterken en het is een ideaal middel om in contact te komen met uw doelgroep. Stijl en Vorm helpt u graag met social media inzetten op de juiste manier, dit is mogelijk vanaf € 199,- per maand.

lees meer

Nieuwsbrief marketing

Nieuwsbriefmarketing wordt erg onderschat maar is een ontzettend waardevol marketingmiddel

Veel mensen denken dat nieuwsbriefmarketing iets is van vroeger, echter weten we bij Stijl en Vorm precies hoe we dit hedendaags succesvol kunnen inzetten. Op deze manier wordt een nieuwbrief weer van waarde, zowel voor u als voor uw klanten. Nieuwsbriefmarketing is mogelijk vanaf € 149,- per maand.

lees meer

Huisstijl ontwerp

Wij zijn ervan overtuigd dat een goede en representatieve huisstijl bijdraagt aan het succes van een bedrijf

Een goede huisstijl is de eerste stap naar succes. Bij Stijl en Vorm kunnen we uw oude huisstijl vernieuwen of een compleet nieuwe huisstijl ontwerpen voor uw nieuwe bedrijf. Ook enkel een logo laten ontwerpen of nieuwe visitekaartjes laten maken behoort tot de mogelijkheden. Dit kan bij ons vanaf € 395,-.

lees meer

Promotiemateriaal

Stijl en Vorm gaat altijd voor een indrukwekkend maar strak ontwerp die volledig aansluit op uw huisstijl

Flyers, folders, visitekaartjes, briefpapier, menukaarten of banners. Stijl en Vorm ziet in alles een uitdaging en de grootste uitdaging is om promotiemateriaal te ontwerpen wat naadloos aansluit op uw huisstijl. Al het materiaal, zowel online als offline, moet direct herkenbaar zijn voor uw doelgroep. Promotiemateriaal ontwikkelen wij vanaf € 699,-.

lees meer

Teksten laten schrijven

Bij Stijl en Vorm houden we van overtuigende en eerlijke webteksten schrijven

Eerlijke, fijn leesbare teksten waarbij het evenwicht wordt gezocht tussen wat u wilt vertellen en wat de bezoekers van uw website willen lezen. Soms gaan we voor kort en krachtig, soms is er een uitgebreid blogbericht nodig om de website te voorzien van extra content. Ook zorgen wij ervoor dat de teksten zoekmachine geoptimaliseerd zijn. Wij kunnen teksten voor u schrijven vanaf € 599,-.

lees meer

Conversie optimalisatie

Wij optimaliseren uw website voor uw doelen, maar ook voor uw bezoekers

U heeft een doel, uw website heeft een doel. Hoe zorgt u ervoor dat de bezoekers van uw website ook daadwerkelijk doen wat u wilt? Hierbij zoeken wij naar het juiste evenwicht tussen conversieoptimalisatie en gebruiksvriendelijkheid, zodat uw bezoekers op de juiste manier bediend worden. Hierbij maken wij scherpe analyses en werken we met mousetracking software. Dit is mogelijk vanaf € 799,-.

lees meer

Hosting, Onderhoud en services

Uw hostingpakket is de motor van uw website

Voor een snelle en veilige website maken wij gebruik van goede hostingpakketten afgestemd op uw website of webshop. Zo is dit afgestemd op het aantal mailboxen en het aantal domeinnamen die u afsluit. Wij kunnen u adviseren over welk hostingpakket van belang is, zodat uw website altijd goed werkt en problemen snel kunnen worden opgelost. Daarnaast bieden wij verschillende services aan zodat uw website up to date blijft.

lees meer

Marketingondersteuning

Voor een vast bedrag per maand met een vast aantal uren kunnen wij uw marketing ondersteunen en verbeteren

Voor verschillende klanten zijn wij bezig met maandelijkse marketingactiviteiten. Hierbij zitten we maandelijks samen om nieuwe actiepunten te formuleren en de werkzaamheden voor de komende maand te bepalen. Door maandelijks in stappen te werken, is het eindresultaat uiteindelijk duidelijk meetbaar. Wij verrichten hierbij werkzaamheden op het gebied van SEO, social media advies, fotografie, banners/advertenties opmaken en het beheren van Google Adwords campagnes. Hierdoor heeft u extern de nodige kennis en uren tot uw beschikking waarbij de marketing van uw bedrijf nieuw leven in kan worden geblazen. Natuurlijk kunnen wij ook goed samenwerken met de huidige marketingmedewerkers wanneer u behoefte heeft aan minder verandering.

lees meer