Conversie optimalisatie

Usability en conversie hand in hand

Wij optimaliseren uw website voor uw doelen, maar ook voor uw bezoekers

Desktop, mobiel en tablet

Wij weten als geen ander hoe we conversie optimalisatie kunnen toepassen op verschillende apparaten

Test uw website binnen de doelgroep

Uw website testen binnen de doelgroep; onze usability testen leiden tot interessante uitkomsten
Webshop ontwerp

Conversie optimalisatie voor websites en webshops

Om het meeste uit uw website te halen is het belangrijk dat er duidelijke doelen worden gesteld. De kleinste details op de website kunnen er vervolgens voor zorgen dat deze doelen worden behaald. Omdat wij ons verdiept hebben in internet psychologie weten wij hoe we bezoekers kunnen benaderen en op een positieve manier kunnen beïnvloeden. Op deze manier is conversieoptimalisatie effectief toe te passen op elke website waardoor uw doelen worden behaald.

Mousetracking software en usability testing

Om precies te weten te komen hoe uw bezoekers zich gedragen maken wij gebruik van mouse tracking software en kunnen wij voor u een usabilitytest uitvoeren. Op deze manier kunnen we erachter komen waar bezoekers eventueel vastlopen op uw website en hoe de conversie kan worden verbeterd. Mousetracking software registreert de beweging van de gebruikers en laat doormiddel van een heatmap de activiteit van de muis zien.

Usability testen worden uitgevoerd met mensen uit uw doelgroep, waarbij verschillende scenario's worden opgesteld die de testpersonen gaan doorlopen. Op deze manier kunnen wij achter verschillende knelpunten en kansen komen. De website kan door het testen van de gebruiksvriendelijkheid orden aangepast op de doelgroep en wij smelten dit samen met het behalen van de doelen op uw website.Gebruiksvriendelijkheid en conversie optimalisatie gaan hierdoor hand in hand.
Webshop ontwerpWebsite laten maken?

Neem gerust contact met ons op: voor vragen, een offerte of een kop koffie

Andere diensten

Ons team is multidisciplinair en wij helpen u graag!
Bel ons: 026 7009 745 App ons: 06 1999 39 29